Categorii Produse
Intrebari recente
Contul meu
Newsletter
Cuisine
Pulpe de pui cu stafide
Ingrediente
6 pulpe de pui
100 gr stafide
500 ml bere neagra
50 gr margarina sau unt
jumatate lingurita pasta ardei iute
sare, piper, mustar
Mod de preparare
Se sareaza si se pipereaza pulpele.
Se pun intr-un vas de yena uns cu putina margarina sau unt topit, se presara stafidele si se adauga berea amestecata cu mustarul si pasta de ardei iute.
Se lasa la cuptor circa 60 minute pana se rumenesc.
Tips - Se servesc pulpele cu garnitura de cartofi prajiti.
--------------------
Felii de curcan cu sos gorgonzola
Ingrediente
300 gr felii de curcan
30 gr unt
100 gr smanatana
1 lingurita amidon
100 gr gorgonzola
2 lingurite busuioc tocat
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se curata carnea, se spala si se usuca cu un prosop.
Se taie in bucati potrivite si se pipereaza.
Cubuletele de carne se calesc in unt cca 1/4 ora;
Se amesteca smantana cu amidonul si se aduga gorgonzola, dupa ce s-a taiat cubulete.
Amestecul branza-smanatana se toarna peste carne si se fierbe totul acoperit 10 minute la foc moale;
Se serveste presarat cu busuioc.
Tips - Sos gorgonzola
Pentru prepararea de sos gorgonzola avem nevoie de gorgonzola si de putina atentie si de aceea prepararea lui se face la foc mic, pentru a evita inegrirea untului si lipirea de tigaie a branzei.
Putem servi sos gorgonzola la paste sau preparate de legume si carne.
Ingrediente
100 g branza gorgonzola
100 g smantana
20 g unt
sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Se taie cubulete gorgonmzola;
Intr-o tigaie la foc mic se topeste untul, se adauga gorgonzola, se amesteca si se subtiaza cu smantana;
Se adauga sarea si piperul, se serveste turnat pe preparat sau pus in sosiera.
-----------------------
Rata cu cartofi si curry
Ingrediente
2 oua
8 bucati mici de piept de rata
200 g paine proaspata
2 linguri unt
1 lingura ulei
4 cartofi mari
praf de chilli
sare, piper, condimente
Mod de preparare
Se bat ouale cu sare intr-o farfurie adanca, se pune painea rasa pe alta farfurie, bucatile de piept se dau prin ou apoi prin painea rasa.
Se incinge bine uleiul si untul intr-o tigaie mare, bucatile de rata se prajesc in grasimea incinsa cate 2-3 minute pe fiecare parte, pana se rumenesc.
Se scot, se asaza pe un platou, se acopera si se tin la cald;
In uleiul ramas se presara praf de chilli si se prajesc cartofii, taiati in sferturi si apoi in jumatati.
Se aseaza pe un platou bucatile de rata cu cartofi alaturi si langa se serveste o salata.
Tips - Se poate face o salata din spanac si portocala, pentru cunoscatori.
O zi exclusiva ...
Noutati
EXCLUSIV Drinks presence ... Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Barocco, Expirat, Fratelli, Kult Kazeboo, Kristal, Armada Club, B52 The Club, Babylon, Chicago, Club 99, Club A, Club Fabrica, Maxx, Maya, Coyote, Player, Obsession, Tribute ...
02-05-2011