Absente Liqueur, 10 mg

Este un lichior obtinut din combinarea unei infuzii de ierburi de absinthe, balsam de lamaie, menta, melasa si alcool.
O parte dintre ierburile de absinthe sunt destul de toxice si foarte amare, de aceea ele reprezinta doar 1.5% din compozitie.
Gustul cel mai pregnant din absint este dat de anason, care este si el inclus in infuzia de ierburi.
Absintul poate fi unul dintre ingredientele cocktailurilor, dar in cantitati infime .
Metoda clasica, frantuzeasca, de servire, necesita un vas mare ("fantana"), de 5-6 litri, umplut cu gheata si apa plata; acesta avea 4, 8 sau 16 robinete, prin care curgea un fir subtire de lichid.
Sub robinet era asezat un pahar tipic pentru absint (mic si cu deschidere larga la gura), cu o masura (40-50 ml) de licoare, iar pe pahar o lingurita specifica, perforata, cu un cub de zahar deasupra.
Se umple apoi cu lichid din fantana, care dizolva si zaharul, iar absintul propriu zis reprezinta intre o cincime si o optime din amestecul final.
Aceasta metoda de servire nu mai este practicata azi decat foarte rar.
La noi, multi barmani flambeaza zaharul si il scurg prin lingurita in paharul plin pe jumatate cu absint, adaugand apoi apa;aceasta este cunoscuta drept metoda "ceha" de servire a alcoolului.
Exista insa si varianta dizolvarii cubului de zahar in apa, fara a fi necesara flambarea.




Absente Liqueur, 10 mg
  • Absente Liqueur, 10 mg
  • Absente Liqueur, 10 mg


  Share


Cumpara
Specificatii
Pret:
137.80 cu TVA
Cod:
55 % l 0.7 l 6 box  

Comentarii produs (0)

Adauga un comentariu
Nume :
Email :
Message :
Rating :
star
star star
star star star
star star star star
star star star star star
Cere informatii - [deschide formular]
Noutati

EXCLUSIV Drinks presence ... Bamboo, Bellagio, Bellucci, Cafeneaua Actorilor, Barocco, Expirat, Fratelli, Kult Kazeboo, Kristal, Armada Club, B52 The Club, Babylon, Chicago, Club 99, Club A, Club Fabrica, Maxx, Maya, Coyote, Player, Obsession, Tribute ...

02-05-2011

Bauturile preferate ale vedetelor...

13-02-2013

Winston Churchill, 1874 -1965

14-02-2011

Cele mai scumpe beri din lume...

04-10-2012

Despre cognac....

08-10-2012
Urmareste-ne pe
facebook twitter in key
Viziteaza magazinul Exclusivedrinks.ro pe ShopMania